Fin
Lähetä pyyntö

Kompakti pumppaamo

Pyydä tarjous
Kompakti pumppaamo

Kompakti pumppaamo

Pumppaamo Edgar soveltuu veden pumppaamiseen korkeammalla sijaitsevaan ojaan tai viemärijärjestelmään.

KOMPAKTI PUMPPAAMO EDGAR

Pienpumppaamo Edgar on itseankkuroituva pallonmuotoinen pumppaamo. Moduulien määrästä riippuen pumppaamo voidaan asentaa enintään 1700 mm syvyyteen. Moduulit on hitsattu yhteen ja ne ovat vesitiiviitä. Edgar soveltuu veden pumppaamiseen korkeammalla sijaitsevaan ojaan tai viemärijärjestelmään. Juku-pumppaamoon verrattuna Edgar on keräystilavuudeltaan suurempi ja soveltuu siksi myös suuremmille virtaamille. Suurempi keräystilavuus takaa pumpun pienemmän käynnistymismäärän. Edgar soveltuu jäte-, viemäri- ja hulevesien pumppaamiseen omakotitaloille tai pienemmille taloryhmille. Luukun valinnasta riippuen pumppaamo voidaan asentaa myös ajoteiden alle. Valkoisen rungon ansiosta se on kätevä puhdistaa. Ota meihin yhteyttä hintatarjouksen saamiseksi. Tekniset tiedot Rungon Ø: – 850 mm Pumppaamon korkeus H (luukulla) – H800…1700 Sisäputkisto Ø: – DN32, cam-lock-liitin, takaiskuventtiili. Hyödyllinen tilavuus: – 250 litraa Paino ilman pumppua: – 40 kg Erikoisratkaisut Erikoisratkaisuna pumppuun voidaan asentaa myös eristekuori ja tarvittaessa myös ympäröidä pumppaamo lämmityskaapelilla.

KOMPAKTI PUMPPAAMO SIIM

Kompakti pumppaamo Siim on itseankkuroituva ja optimaalinen ratkaisu, jos Edgar-pumppaamon tilavuus jää pieneksi. Suurempi keräystilavuus tarkoittaa vähemmän pumpun käynnistymisiä ja siten pidempää pumpun käyttöikää.
Kompakti pumppaamo Siim on EVS EN12050 -standardin mukaisesti valmistettu monitoiminen itseankkuroituva pienpumppaamo. Runko koostuu moduuleista, joiden halkaisija on 800 mm ja kaivo-osa 600 mm. Rungossa on valmiit alueet tuloputkia varten ja läpivientitiiviste sisältyy toimitukseen. Ainutlaatuinen rungon muotoilu takaa kestävyyden ja hyvät asennusominaisuudet. Pumppaamon kaivo-osan korkeutta voidaan muuttaa tulolinjan syvyyden mukaan. Valkoinen runko helpottaa huoltotöitä. Siim-pumppaamo voidaan varustaa joko yhdellä tai kahdella pumpulla. Pumpputyypistä riippuen eri pumppukiinnitykset (kiskoratkaisu ja U:n muotoiset putket) ovat mahdollisia. Asennuspaikasta riippuen pumppaamo voidaan varustaa lämpöeristetyllä teleskooppisella muovi- tai valurautaluukulla). Ohjausautomaation valinta riippuu valituista pumpuista.

KOMPAKTI PUMPPAAMO TAAVI

Taavi on lieriönmuotoinen kompakti pumppaamo, jota valmistetaan kahdessa runkokorkeudessa. Pumppaamo on itseankkuroituva ja sitä valmistetaan sekä 1 että 2 pumpulla. Kompaktissa Taavi-pumppaamossa on monoliittinen rotovalurunko, jossa on vahvistusripojen ja leveäreunaisen pumppaamon pohjan ansiosta itseankkuroituva rakenne ja erityisen vahva runko (jäykkyysluokka SN4). Pumppaamon kaivo-osaa voidaan muuttaa tulolinjan syvyyden mukaan. Valkoinen runko helpottaa huoltotöitä. Taavi-pumppaamo voidaan valmistaa yhden tai kahden pumpun järjestelmänä. Pumpputyypistä riippuen erilaiset pumppukiinnitykset ovat mahdollisia. Putket ovat ruostumattomia ja kestävät aggressiivista ympäristöä. Asennuspaikasta riippuen pumppaamo voidaan varustaa muovi- tai valurautaluukulla. Ohjausautomaatio valmistetaan tarpeen mukaan. Tekniset tiedot Rungon Ø: – 1400 mm Huoltokaivon Ø: – 600 mm/800 mm Pumppaamon korkeus H – 1700…3500 Sisäputket Ø: – DN40, DN50, DN80 Hyödyllinen tilavuus: – 2000 L

KOMPAKTI PUMPPAAMO WALTER

Walter-pumppaamo on itseankkuroituva monitoiminen kompakti pumppaamo. Walteria valmistetaan sekä 1 että 2 pumpulla.
Kompaktissa Walter-pumppaamossa on monoliittinen rotovalurunko, jossa on vahvistusripojen ja leveäreunaisen pumppaamon pohjan ansiosta itseankkuroituva rakenne ja erityisen vahva runko (jäykkyysluokka SN4). Pumpun kaivo-osaa voidaan muuttaa tulolinjan syvyyden mukaan. Valkoinen runko helpottaa huoltotöitä. Walter-pumppaamo voidaan valmistaa yhden tai kahden pumpun järjestelmänä. Pumpputyypistä riippuen erilaiset pumppukiinnitykset ovat mahdollisia. Putket ovat ruostumattomia/muovia ja kestävät aggressiivista ympäristöä. Asennuspaikasta riippuen pumppaamo voidaan varustaa teleskooppisella muovi- tai valurautaluukulla. Ohjausautomaation valinta riippuu valitusta pumpusta.

KOMPAKTI PUMPPAAMO ESTER

Ester on itseankkuroituva pallopumppaamo, joka on tilavuudeltaan ja halkaisijaltaan verrattavissa 1600 mm sylinteripumppaamoihin. Esteriä valmistetaan sekä yhdellä että kahdella pumpulla.

Kompaktissa Ester-pumppaamossa on monoliittinen rotovalurunko, jossa on vahvistusripojen ja leveäreunaisen pumppaamon pohjan ansiosta itseankkuroituva rakenne ja erityisen vahva runko (jäykkyysluokka SN4). Pumppaamon kaivo-osaa voidaan muuttaa tulolinjan syvyyden mukaan. Valkoinen runko helpottaa huoltotöitä. Ester-pumppaamo voidaan valmistaa yhden tai kahden pumpun järjestelmänä. Pumpputyypistä riippuen erilaiset pumppukiinnitykset ovat mahdollisia. Putket ovat ruostumattomia ja kestävät aggressiivista ympäristöä. Asennuspaikasta riippuen pumppaamo voidaan varustaa muovi- tai valurautaluukulla. Ohjausautomaatio valmistetaan tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.