Fin
Lähetä pyyntö

Sakokaivot

Pyydä tarjous
tootekategooriad

Jätevesijärjestelmät omakotitaloon

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn – se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti. Saostussäiliö puhdistaa jäteveden laskeuttamalla jätevedessä olevat kiintoaineet. Sakosäiliön on oltava vesitiivis ja tuulettuva, esimerkiksi muovista tai lasimuovista valmistetussa tehdasvalmisteisessa saostussäiliössä. Ne on helppo asentaa, mutta maaperän on oltava riittävän tiivis, jotta saostussäiliö voidaan asentaa, jotta pohjavesi ei pääse vuotamaan ulos puhdistettua jätevettä.

SAKSAUSKAIVON KAPASITEETTI, KUSTANNUKSET JA HUOLTO

Sakokaivon kapasiteetti riippuu jäteveden määrästä ja siitä, onko rakennuksessa vedenpidätysallasta. Sakosäiliö on tyhjennettävä keskimäärin kerran vuodessa, mieluiten kesällä, jolloin maa ei ole kova liiallisen kosteuden vuoksi.

Pyydä tarjous

Lue lisää

Biosakokaivo Saphir

 • Itseankkuroituva
 • Sähkötön
 • Helppo asentaa
Lue lisää

Sakokaivo GRAF biosuodattimella

 • Ympärivuotiseen käyttöön
 • Ei sähkön kulutusta
 • Edulliset ylläpitokustannukset
Lue lisää

Lasikuitusakokaivo PLASTEKOR

 • Valmistettu Virossa
 • Edullinen hankintahinta
 • Helppo asentaa ja huoltaa
Lue lisää

Strong-sakokaivo PE

 • Vahva kaksinkertainen seinä
 • Matala asennussyvyys
 • Valmistettu Virossa

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...