Fin
Lähetä pyyntö

Edgar kompakti pumppu

Pyydä tarjous
Edgar kompakti pumppu

Edgar kompakti pumppu

Pieni Edgar-pumppu on itseimevä palopumppu. Moduulien lukumäärästä riippuen pumppuhuone on mahdollista asentaa jopa 1700 mm syvyyteen asti. Moduulit on hitsattu yhteen ja ne ovat vesitiiviitä. ”Edgar” soveltuu veden pumppaamiseen yläpuoliseen viemäriin tai viemäriverkkoon. Juku-pumppaamoon verrattuna Edgar-pumppaamon keräyskapasiteetti on suurempi, joten se soveltuu myös suuremmille purkupaikoille. Suurempi keräyskapasiteetti takaa pumpun pienemmän kytkentäluvun. ”Edgar” soveltuu sadeveden, salaojituksen ja sadevesien pumppaamiseen omakotitaloihin tai pienempiin taloryhmiin. Luukun valinnasta riippuen pumppu voidaan asentaa myös pihatien alle. Valkoisen pumppurungon ansiosta se on helppo puhdistaa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tekniset tiedot
Rungon Ø: – 850 mm
Pumpun korkeus H (luukun kanssa)- H800…1700
Sisäinen putkisto Ø: – DN32, nokkalukollinen liitos, takaiskuventtiili.
Käyttökapasiteetti : – 250 litraa
Paino ilman pumppua: – 40 kg

Erityisratkaisut
Erikoisratkaisuna pumppu voidaan varustaa myös eristävällä kotelolla ja tarvittaessa lämmityskaapelilla, joka koteloi pumpun.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.