Fin
Lähetä pyyntö

Strong Pe umpisäiliöt

Pyydä tarjous
Strong Pe umpisäiliöt

Strong Pe umpisäiliöt

Strong PE umpisäiliöt soveltuvat hyvin omakotitalon jäte- ja huleveden keräämiseen sekä juoma- ja sammutusveden säilytykseen. Säiliöön voidaan valita sopiva huoltoaukon halkaisija ja tarvittava luukkuratkaisu. Säiliöt on valmistettu lujasta kaksiseinäisestä PE-kierreputkesta, ja pallomaiset päätypinnat takaavat kestävyyden sekä asennuksen aikana että mahdollisia mekaanisia vaurioita vastaan. Strong-säiliö PE on käytännössä huoltovapaa vaatien huomiota vain täyttyessään. Säiliön täyttymisestä ilmoittaa täyttymishälytin, jonka voi tilata lisälaitteena. Säiliöiden piirroksen ja huoltoaukon sekä luukun mahdolliset vaihtoehdot löydät napsauttamalla oikeassa yläreunassa olevaa ”Kuva.pdf”-linkkiä. ID1000 – 2400 mm. STRONG-säiliöitä käytetään jäteveden, huleveden, sammutusveden ja käyttöveden keräämiseen. ID1000-umpisäiliö Halkaisijaltaan ID1000 mm säiliöitä on saatavana 1–10 m³ tilavuudella.


ID1600-umpisäiliö Halkaisijaltaan ID1600 mm säiliöitä on saatavana 10–25 m³ tilavuudella.


ID2400-umpisäiliö ID2400-säiliöt soveltuvat hyvin jäteveden, huleveden, juomaveden ja sammutusveden keräämiseen. Säiliö ID2400 mm halkaisijalla on saatavana 25–60 m³ tilavuudella.


Hälytyslaite Tank-Check TC-412 Tarjoamme säiliöille ja pienpumppaamoille langatonta hälytyslaitetta Tank Check TC-412. Langaton Tank-Check TC-412 -tasoanturi koostuu kahdesta osasta: 1. Lähettimestä, joka on asennettu säiliön tai pumppaamon huoltoaukon sisäpuolelle ja johon kiinnitetty tasoanturi seuraa säiliön vesitasoa. 2. Ohjauspaneelista, joka asennetaan rakennukseen. Sopivalle korkeudelle säädetty tasoanturi valvoo täyttyvyysastetta ja lähettää tiedot ohjauspaneeliin lähettimen avulla. Jos säiliön tai pumppaamon vesitaso ei ole saavuttanut tasoanturin säädettyä korkeutta, ohjauspaneelissa palaa vihreä valo ”OK”. Kun vedenpinta saavuttaa anturin, täyttymishälytys ”FULL” käynnistyy – ohjauspaneelin punainen merkkivalo alkaa vilkkua ja antaa äänimerkin. Säiliön tyhjennyksen aikana on tarkistettava myös tasoanturi ja tarvittaessa poistettava siitä kiintoaineet, jotka voivat häiritä anturin toimintaa.

 

 • säiliöt ovat rakenteeltaan kaksi seinämäisia. Rakenne kestää paremmin mahdollisia mekaanisia
  vaurioita käytön aikana. Säiliön kestävyys on tärkeä, jotta jätevedet eivät pääsisi maaperään eikä
  myöskään pohjavesi säiliöön.
 • säiliöt ovat keveitä, niitä on helppo käyttää, kuljettaa ja asentaa. Säiliöt on varustettu
  nostolenkein ja tukijaloin.
 • säiliöillä on pitkä kymmenien vuosien käyttöikä. Säiliöt kestävät erilaisissa sääolosuhteissa ja
  niissä voidaan säilyttää kemikaaleja.

 

Pyydä tarjous

Suunnitelmat

PDF Icon

ID1600-säiliö

Ladata
PDF Icon

ID2400-säiliö

Ladata

Muut tuotteet

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...