Fin
Lähetä pyyntö

Lipputangot

Pyydä tarjous
tootekategooriad

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

 

Vahvat lasikuituiset lipputangot. Lasikuitumastot eivät hapetu tai johda sähköä. Mastot ovat joustavia ja kevyitä, joten ne kestävät täydellisesti myös voimakkaampia tuulenpuuskia. Mastot on mahdollista valita värin mukaan ja tuotevalikoimasta voi tilata 6-12m lipputankoja.

 

Sarja sisältää: ankkurointijärjestelmän kuumasinkityillä saranoilla, lipputanko, yläpallo (eri muunnelmia), nuppi ja nostinköydellä.

 

Koska lipputangot ovat yhtenä kappaleena, kuljetuksessa voi usein olla ongelmia. Plastekor OÜ toimittaa myös lipputankoja!

 

PITSIJÄRJESTELMÄT

Lipputangot on varustettu perinteisellä ulko- ja vaihtoehtoisella sisänauhajärjestelmällä, mikä tekee käytöstä mukavampaa ja turvallisempaa.

 

LIPUT, VIRUKSET

Pennel on kapea ja pitkä kansallisvärinen lippu, jota voi käyttää lipputankoon joka päivä.

 

Viiri on kapea lippu, joka kiinnitetään yhdestä pisteestä. Käyttötarkoitus on sama kuin viruksella.

 

 

LIPUT
Laadukkaasta materiaalista valmistettuja kansallislippuja.

 

Lipputangon korkeus, m Vastaavan lipun mitat, cm
6 105 x 165
7–8 125 x 196
9 150 x 236
10 165 x 258
12 200 x 314

 

Takuu

Takuuaika on lipputangon lasikuituosalle 5 (viisi) vuotta, muille lisävarusteille 1 (yksi) vuosi ja pyöriville poikkipalkeille 0,5 (puoli) vuotta. Takuu kattaa lipputangon valmistus- tai materiaalivirheet, jotka ovat johtaneet lipputangon rikkoutumiseen tai käyttökelvottomuuteen.

Pyydä tarjous

Tiedostot

PDF Icon

Lipputangon asennusopas

Ladata

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....