Fin
Lähetä pyyntö

Jätevesisäiliö Carat S

Pyydä tarjous
Jätevesisäiliö Carat S

Jätevesisäiliö Carat S

Carat S -jätevesisäiliö on turvallinen sijoitus 15 vuoden takuun ansiosta. Näin pitkän kestävyyden takaavat nykyaikaiset valmistusmenetelmät, jotka mahdollistavat poikkeuksellisen tarkkuuden ja lujan rakenteen osia liitettäessä. Erittäin laadukkaista ominaisuuksista huolimatta se on tarpeeksi kevyt ollakseen kätevä ja helppo siirtää. Yhdessä valurautaisen teleskooppiluukun kanssa Carat S sopii käytettäväksi myös ajoteiden läheisyydessä. Tarvittaessa Carat S -jätevesisäiliöjärjestelmää voidaan myös laajentaa.

SÄILIÖN TEKNISET EDUT, JOTKA TAKAAVAT LUJUUDEN JA PITKÄAIKAISEN KESTÄVYYDEN.

» Samassa tasossa maan kanssa (2 tiivistettä) Maanalaisessa Carat S -säiliössä on useita tiivisteitä, jotka estävät tehokkaasti maaperän pääsyn säiliöön. Tämä tarkoittaa, että säiliöön ei saa päästä sadevettä. Tiivisteet sijaitsevat säiliön ja sen kupukannen sekä säiliön kupukannen ja teleskooppiluukun liitoskohdissa. Kaikki toimitukseen sisältyvät putket liitetään säiliön kupukanteen ja liitokset tiivistetään yleensä viidellä kaulatiivisteellä. Säiliötä ympäröivä vakautuskehikko ainutlaatuisella H-profiililla. Maanalaisessa Carat S -säiliössä on ainutlaatuinen profiili, joka takaa suuren lujuuden ja turvallisuuden. Lisäripojen ansiosta maanalainen Carat S -säiliö ei väänny merkittävästi edes poikkeuksellisen suuressa kuormituksessa. Siksi maanalainen Carat S -säiliö soveltuu asennettavaksi ajoteiden alueella periaatteessa jopa 3,5 tonnin kuormituksiin. Se kestää säiliön keskiosaan ulottuvan pohjaveden vaikutuksen ja voidaan peittää enintään 1,2 metriäpaksulla maakerroksella. Lisäksi ulkoista H-profiilia voidaan käyttää kahvana säiliötä siirrettäessä ja säiliön kupua astinlautana asennuksessa.

SÄILIÖN RIPAPOHJA

Lukuisat rivat antavat maanalaisen Carat S -säiliön pohjalle poikkeuksellisen lujuuden. Se mahdollistaa Carat S -säiliön asentamisen olosuhteisiin, joissa pohjavesi ulottuu säiliön keskiosaan. Luja pohja tarkoittaa lisäksi sitä, että säiliö kestää erittäin hyvin mahdollisia vaurioita, joita saattaa syntyä asennuspaikalle kuljetuksen aikana. Säiliön pohjan poikkeuksellinen jäykkyys on tarkastettu jo kehityksen aikana lukuisten tietokonemallinnusten avulla sekä TÜV- ja EY-akkreditoidun instituutin toimesta.

  • Itseankkuroituva
  • Kestää kuorma-auton kuormitusta
  • Tehdastakuu 15 vuotta
  • Luotettavaa saksalaista laatua
  • Edulliset käyttökustannukset
  • Helppo asentaa
  • Helppo huoltaa
  • Helppo kuljettaa

SOPISIKO MINULLE ITSEANKKUROITUVA SÄILIÖ CARAT S?

Carat S -säiliö soveltuu jäteveden keräyssäiliöksi, sadeveden keräyssäiliöksi sekä juomavesisäiliöksi. Jälkimmäisessä tapauksessa luukku on korvattava erityisellä tiivisteellä varustetulla luukulla, jossa on suodatin, joka estää pölyn pääsyn säiliöön. Carat S voidaan asentaa myös tiheästi asutulle alueelle tai alueelle, jossa imeyttäminen maahan ei ole sallittua. Säiliöön voidaan asentaa langaton täyttymishälytin.

MITÄ ITSEANKKUROITUVA SÄILIÖ TARKOITTAA?

Itseankkuroituva säiliö asennetaan soraan, eikä se vaadi betoniankkurilevyn käyttöä. Säiliö on valmistettu painevalumenetelmällä erityisestä Duralen-muoviseoksesta ja säiliön kuori on aaltomainen. Ulkokuoren vaakasuuntaisten ripojen ansiosta säiliön kuoren pinta-ala kasvaa ja tälle pinnalle laskeutuva maan paino ja kiinnittyvyys soraan on niin suuri, että se ylittää pohjaveden aiheuttaman nosteen, vaikka säiliö olisi tyhjä. Valmistajan tekemät testit ovat todistaneet, että pohjaveden taso voi ulottua yläsylinterin reunaan asti.

 

Tilavuus (litraa) Pituus (mm) Leveys (mm) Korkeus (mm) Paino (kg)
2700 2080 1565 2010 120
3750 2280 1755 2200 150
4850 2280 1985 2430 185
6500 2390 2190 2710 220

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.