Fin
Lähetä pyyntö

Biopuhdistamo OneAdvanced

Pyydä tarjous
Biopuhdistamo OneAdvanced

Biopuhdistamo OneAdvanced

Viron myydyimpiin kuuluva biopuhdistamo, jolla on paikallinen edustaja ja luotettava huoltokumppani. Peruspaketin lisäksi OneAdvance sisältää myös automaattisen kuormitustunnistuksen. Panospuhdistusteknologiaan perustuvan jätevesijärjestelmän suurin ero muihin aktiivilietepuhdistamoihin on se, että puhdistustehokkuus taataan myös hyvin epätasaisessa kuormituksessa. Graf-puhdistamoiden teknologinen tasapaino on mitoitettu hydraulisten kuormitusten vaihteluille, ja ne kestävät lyhytaikaisesti lähes 50 % suurempaa kuormitusta kuin puhdistamon määritetty enimmäisteho. Säiliöiden puhdistusprosesseja ohjataan automaatioyksiköllä, joka avaa ja sulkee magneettiventtiilejä käynnistämällä ilmapuhaltimen tehtaalla asetetun aikataulun mukaan.   Yhden säiliön järjestelmässä ohjattavat prosessit luokitellaan kolmeen vaiheeseen: 1. Ilmastus 2. Selkeytysvaihe 3. Jäteveden ulospumppaus Prosessit, joita ohjataan kahden tai useamman järjestelmän säiliöissä, luokitellaan viiteen vaiheeseen: 1. Täyttövaihe 2. Ilmastus 3. Selkeytysvaihe 4. Ulospumppaus 5. Ylijäämälietteen palautus Prosessien selitys: 1) Täyttövaihe on prosessi, jonka aikana ohjausautomatiikka käynnistää ilmapuhaltimen ja avaa magneettiventtiilin ohjaten ilmansyötön ilmanosteeseen. Tämän prosessin aikana ilma painetaan tietyn ajan kuluessa muovirakenteeseen aiheuttaen siten uuden jäteveden liikkumisen puhdistusprosessiin. 2) Ilmastus on prosessi, jonka aikana ohjausautomatiikka käynnistää ilmapuhaltimen ja avaa magneettiventtiilin ohjaten ilman hienokuplalautas-/putkidiffuusoriin. Prosessin aikana jätevesi sidotaan ja sekoitetaan, jotta prosessissa syntyy mikro-organismeja, jotka hajottavat jätevettä. 3) Selkeytysvaihe on prosessi, jonka aikana automaatio pysäyttää puhaltimen ja sulkee venttiilit. Lietevaiheessa orgaaninen aines kerrostuu pohjalle ja puhdistettu vesi nousee pintaan. 4) Ulospumppaus on prosessi, jonka aikana ohjausautomatiikka käynnistää ilmapuhaltimen ja avaa magneettiventtiilin ohjaten ilman ulospumppauksen ilmanosteeseen. Tämän prosessin aikana ilma painetaan tietyn ajan kuluessa muovirakenteeseen aiheuttaen siinä puhdistetun veden ulospumppauksen siihen tarkoitetun näytteenottokaivon kautta. 5) Ylijäämälietteen palautus on prosessi, jonka aikana ohjausautomatiikka käynnistää ilmapuhaltimen ja avaa magneettiventtiilin ohjaten ilman takaisinpumppauksen ilmanosteeseen. Tämän prosessin aikana ilma painetaan tietyn ajan kuluessa muovirakenteeseen aiheuttaen siinä uuden jäteveden liikkumisen puhdistusprosessin säiliöön.

 

Tuote Kuormitus litroina päivässä
4 450
6 750
8 1050
10 1350
14 2100
16 2700

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....