Fin
Lähetä pyyntö

Imeytystunneli

Pyydä tarjous
Imeytystunneli

Imeytystunneli

Imeytystunnelin avulla puhdistettu jätevesi voidaan imeyttää maaperään, jos lähistöllä ei ole sopivaa vesistöä tai ojaa, johon ohjata täysin biopuhdistettu jätevesi. Tarvitaan vain imeytymisen mahdollistava maaperä ja riittävä korkeus, joka on vähintään 80 senttimetriä pohjaveden pinnasta. Imeytystunneli on kestävä. Sen päällä olevaa maaperää voidaan kuormittaa enintään 3,5 tonnilla neliömetriä kohti, joten ne voidaan asentaa myös ajoteiden alle. Tehokas ja edullinen Imeytystunneliin mahtuu kolminkertainen määrä jätevettä normaaliin soralla täytettyyn ojaan verrattuna. Yksi moduuli (11 kg) korvaa noin 800 kg soraa tai 36 metriä viemäriputkea. Valitsemalla imeytystunnelin säästetään kaivutöissä ja sorassa ja saadaan tehokas väline puhdistetun jäteveden imeyttämiseksi maaperään.

IMEYTYSTUNNELI ON HELPPO ASENTAA

Imeytystunnelin moduulit asennetaan yhteen riviin. Ne on helppo sovittaa erilaisiin olosuhteisiin ja haluttuun kapasiteettiin. Moduulien asennus on helppoa, nopeaa ja muutettavissa. Imeytystunnelimoduuli painaa vain 11 kg, joten asennukseen ei tarvita myöskään erityisiä apuvälineitä. Imeytymistunnelimoduuleita on helppo liittää toisiinsa rivissä ja kiinnittää päätylevyihin. Imeytystunneli Twin 600L Imeytystunneli Graf Twin 600 koostuu kahdesta vastakkain yhdistetystä 300 litran imeytystunnelista. Tunnelit on liitetty toisiinsa erityisillä kiinnikkeillä. Tällä menetelmällä tavallisen imeytystunnelin tilavuus voidaan kaksinkertaistaa säilyttäen kaikki 300 litran tunnelin edut. Imeytystunnelin etuja ovat kevyt paino, helppo asennus ja kätevä kuljetus.

imeytystunnelin tilavuus pituus mm leveys mm korkeus mm väri
300 L 1220 800 510 musta

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.