Fin
Lähetä pyyntö

Kylpytynnyrit

Pyydä tarjous
tootekategooriad

MINNE ASENTAA KYLPYTYNNYRI?

Poreallas on loistava tapa tuoda kylpylä kotiin. Poreallas voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassille, järven rannalle, saunan eteiseen ja niin edelleen. On tärkeää varmistaa, että maa on tasainen valitussa paikassa ja että tynnyri on hieman maanpinnan yläpuolella ilmankierron varmistamiseksi. Sijoituspaikkaa valittaessa on myös varmistettava, että porealtaan savupiippu on riittävän kaukanarakennuksista paloturvallisuuden varmistamiseksi.

POREALTAAN KÄYTTÖ

Ennen kuin täytät porealtaan vedellä, varmista, että sekä luukku että poreallas ovat kiinni.uunin korkki. Ennen tulen sytyttämistä kiukaaseen kuumavesikaukalo on täytettävä vedellä siten, että vesi peittää vähintään 5 cm ylemmän kuumavesikaukalon aukosta.Jotta roskat ja lika eivät pääsisi veteen, on suositeltavaa peittää poreallas kannella. Älä tyhjennä kuumavesilämmitintä, ennen kuin hiilet on kokonaan sammutettu uunista.

MITÄ LISÄVARUSTEITA VOIDAAN VALITA POREALTAASEEN?

Poreammeeseen on saatavana erilaisia lisävarusteita. Yleisimpiä ovat erilaiset maaperäjärjestelmät, LED-valot (yksiväriset ja moniväriset), poreammeen eristys, erityyppiset laatat, erityyppiset eristetyt kannet, juoma-altaat, sekoittavat pillitja niin edelleen. Koko valikoima on esitetty hinnastossamme.

Pyydä tarjous

Lue lisää

Kylpytynnyrien sisäosat

  • Muokattavissa toiveiden mukaan
  • Mahdollista tilata lisävarusteita
Lue lisää

Ylellinen kylpytynnyri Plastekor Deluxe integroidulla uunilla

  • Lämmitin on integroitu kylpytynnyriin
  • Ulkoviimeistely mahdollista valita
Lue lisää

Lasikuitupalju

  • Helppo huoltaa
  • Mahdollista tilata eri väreissä

Tiedostot

PDF Icon

Kylpytynnyrien hinnasto

Ladata

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.