Plastekor
Jätevesijärjestelmät

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertakustannus, sillä lasikuidusta valmistetut tangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä sekä huoltovapaita. Niitä on helppo asentaa ja tarvittaessa myös keveytensä ja saranoidun tukijalan ansiosta helppo siirtää.

Lasikuituiset kestävät lipputangot. Lasikuituiset tangot eivät hapetu eivätkä johda sähköä. Tangot ovat joustavia ja kevyitä, ne kestävät erinomaisesti myös voimakkaita tuulenpuuskia. Tangon väri voidaan valita omien mieltymysten mukaisesti ja tuotevalikoimasta voidaan tilata 6-12 m tankoja.

Toimitukseen kuuluvat: ankkurijärjestelmällä kuumasinkityillä saranoilla, nuppi (erilaiset vaihtoehdot), knaapi ja naru.

Lipputangot valmistetaan yhtenä kappaleena, joten kuljetus saattaa olla ongelmallista. Plastekor Oy tarjoaa myös lipputankojen kuljetuspalveluita!

 Narujärjestelmät

Lipputangotkootaan perinteisen valinnan ja vaihtoehtoisen sisäisen narujärjestelmällä, jotka tekevät käytöstä mukavampaa ja turvallisempaa.

 

Lipputanko korkeus, m Siihen sopivan lipun mitat, cm
6 105 x 165
7-8 125 x 196
9 150 x 236
10 165 x 258
12 200 x 314

 

Takuu

Takuuajan kesto on 5 (viisi) vuotta lipputangon lasikuituosille, 1 (yksi) vuosi muille varusteille ja 0,5 (puoli) vuotta pyöriville poikkipuille. Takuu kattaa lipputankojen valmistus- tai materiaalivirheet, joiden seurauksena lipputanko on rikkoontunut ja käyttökelvoton.

 

 

 

Pyydä  tarjousta!